60 грама кускус
1 домат
1/3 добре узряло авокадо
1 малък салатен лук
1/2 зелена чушка
1 консерва риба тон (130 гр)
сол, черен пипер, лимонов сок (или оцет)
Начин на приготвяне:
Кускусът се накисва в гореща вода докато набъбне и стане годен за ядене (в моя случай - 20 мин). Другите продукти се нарязват на много ситно. Добавят се към оцедения кускус, подравят се на вкус.
Добре е табулето да постои около час-два, за да може кускусът да поеме ароматите.
И някакси моето табуле е успяло да вдъхнови създаването на това клипче! Гледайте и се наслаждавайте! :)
Снимка от Пламен! |
Ааа! Това ще го направя утре!! Само да попитам (пак) какво е салатен лук? xD
ОтговорИзтриванеХубаво е :Р Слагай всичко на око :) А лукът е един с лилавеещи люспи, по-сладък и крехък и не дразни корема.
ОтговорИзтриванеП.П. Този път снимай и ми прати снимка :р