Търсите нещо в блога?

неделя, 21 септември 2014 г.

Таханизация

След известни периоди на мъфинизация, биризация, мохитозация, гуакамолизация и още няколко сензации, мисля че всъпвам в нова ЕРА. Тадам.ммммммм мммм мммм . м.

По принцип съм с взимала преди време сусамов тахан и съм го хапвала, ама все някак не ми беше на сърце - просто храна, и то със сигурност: не-моята-любима.
Скоро обаче отвсякъде се заговори за лешников тахан (скоро-скоро: има-няма година :Д Не са ми много бързи реакциите май).

Днес си взех едно бурканчЕ - еми много е вкусно! Дори чисто, директно от буркана, е адски апетитно! Ето моето предложение за консумация (доста класическо) все пак:

- 1 част лешников тахан
- 1/3 част мед
- небрежна щипка какао

Това е. Няма друго. Освен божествен вкус на КАЧЕСТВЕН и АРОМАТЕН течен шоколад. 
В състава на някой мега-здравословен-турбо-веган сладкиш ще е чудно. Трябва да го пробвам :) Когато ми остане от сместа .... Няма да е скоро... :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар