tag:blogger.com,1999:blog-6995894538048717368.post4395775558427779838..comments2022-03-02T03:04:58.511+01:00Comments on Бухтичка с любов: Греяно виноСилвияhttp://www.blogger.com/profile/03817230521715749149noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6995894538048717368.post-56250960928848343412010-11-28T22:29:14.147+01:002010-11-28T22:29:14.147+01:00Ооо, в такъв случай е време за Сангрия :р Чакам да...Ооо, в такъв случай е време за Сангрия :р Чакам да направиш :DСилвияhttps://www.blogger.com/profile/03817230521715749149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6995894538048717368.post-45011582857187822042010-11-19T19:03:25.862+01:002010-11-19T19:03:25.862+01:00В крайна сметка преди няколко дни направих винцето...В крайна сметка преди няколко дни направих винцето..идеално е!! При мен се стигна до извода, че...2 дена след като е приготвено и престояло в хладилника + да е студено (или на стайна температура) е два пъти по-хубаво!! Малко се губи идеята на "греяно вино"..ама пък на мен прстояло ми допадна повече! =]Пламенnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6995894538048717368.post-9338447757172727392010-11-09T16:21:59.473+01:002010-11-09T16:21:59.473+01:00Отговарям :)
1. Може! Може и с мед :)
2. Уместен в...Отговарям :)<br />1. Може! Може и с мед :)<br />2. Уместен въпрос - чаят е черен (ароматизиран), да! Не знам защо не съм уточнила :)<br />3. Ами то не трябва да се сваряват много. Може би леко карамелизиране е по-точната дума, ама нали трябва и някаква вода да има за чая...<br />4. Моят пипер беше млян. После си го изпих между другото :) (не слагай много, щипка е достатъчно)<br /><br />Cheeeeeers :pСилвияhttps://www.blogger.com/profile/03817230521715749149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6995894538048717368.post-83137239274744759632010-11-09T12:42:28.564+01:002010-11-09T12:42:28.564+01:00Да попитам!
1.Може ли захарта да не е кафява?
2....Да попитам! <br />1.Може ли захарта да не е кафява? <br />2.А идеята на чая е да подсили аромата на пловодете и канелата, нали? В смисъл с черен чай не става..?? <br />3.И..с 2-3 с.л. вода, как да сваря тези няколко плода, дори и нарязани..не е ли малко водата?..или става въпрос само за карамелизиране?<br />4.А и последно..черният пипер на зърна, нали?Пламенnoreply@blogger.com